Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه دانشگاه الزهرا(س)، مهناز ملانظری در هشتمین همایش ملی حسابداران، آموزش های دانشگاهی، حرفه ای و برنامه درسی که در سالن تورانی این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: هر سال یک موضوع محوری مهم و روز برای این برنامه انتخاب می‌شود. موضوع امسال آموزش‌های دانشگاهی، حرفه ای و برنامه درسی است که دارای اهمیت زیادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جهت‌گیری دانشگاه‌های بزرگ در ایران به سمت دانشگاه نسل سوم یعنی دانشگاه کارآفرین را در این مسیر با اهمیت عنوان کرد و افزود: حسابداری در این تحول چه نقشی دارد و چگونه از آن تاثیر می‌پذیرد؟
رییس دانشگاه تهران ادامه داد: محیط کسب و کار در حال دگرگونی است و انقلاب صنعتی چهارم با عنوان دیجیتالی شدن به سرعت در حال فراگیر شدن است و اما اکنون این سوال مطرح است که دیجیتال شدن فرآیندها، فعالیت‌ها و خدمات، گسترش هوش مصنوعی و بلاک چین (Block Chain) چه تاثیری بر حسابداری داشته و آمادگی ما حسابداران در این زمینه چگونه است؟ چالش‌های بزرگی که انقلاب صنعتی چهارم برای حسابداری ایجاد خواهد کرد مستلزم آموزش‌های خاصی است که از هم‌اکنون باید برای آن چاره اندیشی کنیم.
ملانظری گفت: استفاده از فناوری در آموزش و کلاس‌های درس گسترش قابل توجهی یافته است و ابزارهای آموزش نیز تحولات زیادی را تجربه کرده است. ما تا چه حد از این فناوری‌ها در آموزش حسابداری استفاده می‌کنیم و چقدر آمادگی داریم در روش‌ها و ابزارهای آموزش تحول ایجاد کنیم؟ تا چه حد آموزش‌های دانشگاهی نیازهای بازارکار را تامین می کند و نقش آموزش‌های حرفه‌ای برای آمادگی این دانش آموختگان و روزآمد کردن شاغلان در حرفه چیست و چقدر کارآمد است؟
وی گفت: افزایش قابل توجه دانشجویان و دانش آموختگان حسابداری و نیز ورود از دیگر رشته‌ها به بازار کار حسابداری چه تاثیری بر بازارکار حسابداری دارد؟ آیا افزایش تعداد ممکن است موجب ورود به بازارهای جدید همچون SME شود؟ و آیا ارتقای نظام مالیاتی و دسترسی به اطلاعات فعالیت‌های اقتصادی که ریسک مالیاتی SME ها، مشاغل آزاد و حرفه‌های پزشکی و .... را افزایش داده است می‌تواند محرک تقاضای جدید برای حسابداری شود؟ در این صورت آیا آموزش‌های فعلی می‌تواند پاسخگوی این نیاز جدید باشد.
رییس دانشگاه الزهرا(س) افزود: حضور اعضای کمیته برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی رشته حسابداری که افتخار میزبانی آن‌ها را در این همایش داریم، موجب شد از این فرصت برای طرح سوالاتی استفاده کنم که هم اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی شایسته است به آن پرداخته و اعضای کمیته به آن اهتمام ورزند.

ملانظری یادآورشد: ما حسابداران در صنعت تولید و اعتباربخشی اطلاعات فعالیت داریم و رقبا و خدمات جانشین برای تولیدات ما در حال افزایش است. شناخت درست روندها و صلاحیت‌های لازم و تنظیم برنامه‌های آموزش دانشگاهی و حرفه‌ای بر مبنای این شناخت کمک خواهد کرد تا جایگاه و اعتبار حسابداری را حفظ کنیم. 
وی ادامه داد: تجارب حسابداران در مشاغل مدیریتی ایجاب می‌کند، حداقل آموزش‌های مدیریتی لازم در سرفصل‌های درسی حسابداری گنجانده شود. افزایش جذابیت برنامه‌های درسی حسابداری و توجه به کارآفرینی و خلاقیت در آن‌ها کمک خواهد کرد تا بتوانیم استعدادها را جذب این رشته کنیم تا در آینده شاهد تحول در مشاغل باشیم. 
ملانظری ایجاد محیط آزمایشگاهی نزدیک به محیط کار را از دیگر موضوعات مهم در این خصوص عنوان کرد و گفت: مجامع حرفه‌ای حسابداری از جمله جامعه حسابداران رسمی ایران، انجمن مدیران مالی حرفه‌ای، انجمن حسابرسان داخلی و دیگر انجمن‌ها و نهادهایی همچون سازمان حسابرسی و سازمان بورس و اوراق بهادار باید فرصت کافی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی برای تجربه کار در محیط واقعی را فراهم کنند.
وی گفت: اخیراً مقرراتی برای گذراندن دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در صنعت و جامعه توسط وزارت علوم ابلاغ شده و مسیر قانونی و رسمی برای حضور اعضای هیات علمی فراهم شده است.

رییس دانشگاه الزهرا تصریح کرد: سازمان‌های مسوول و پیشرو در حسابداری از این فرصت باید استفاده کرده و اعضای هیات علمی دستاوردهای خود را از حضور در برنامه‌های آموزشی و پژوهشی خود ارائه کنند. برای اکثر دروس حسابداری ما این فرصت فراهم است که از نمونه‌های دنیای واقعی (صورت‌های مالی شرکت‌ها، گزارش‌های حسابرسی، گزارش‌های سازمان بورس و اوراق بهادار ) در کلاس‌های درس بهره گرفته شود.

ملانظری افزود: در کوتاه‌مدت این نزدیک‌ترین راه است که اعضای هیات علمی می‌توانند با این رویکرد دانش و مهارت دانشجویان را افزایش و آن‌ها را آماده ورود به بازار کار کنند.
وی در پایان این سوالات را مطرح کرد که چگونه ویژگی‌های نسل جدید بر آموزش‌های حسابداری تاثیر خواهد گذاشت و آیا استادان حسابداری آمادگی کافی برای این تغییرات نسلی را دارند؟ آیا اعضای هیات علمی در بدو استخدام نیاز به آموزش‌های خاصی دارند و در طول خدمت باید دوره‌های بازآموزی را بگذرانند؟ نقش انجمن‌های دانشگاهی حسابداری در این زمینه بسیار مهم است. آموزش‌های دانشگاهی و حرفه‌ای برای اعضای هیات علمی در حوزه تخصصی و حرفه استادی بسیار حائز اهمیت است.

همایش روز حسابدار برای هشتمین سال متوالی امروز با محوریت حسابداران، آموزش‎ های دانشگاهی، حرفه ای و برنامه درسی و با هدف بررسی و ترویج شیوه های نوین تدریس حسابداری، ارتقای کیفیت آموزش، توجه به جنبه های اجتماعی - روان‎شناختی آموزش حسابداری، بررسی فرصت پژوهش در آموزش حسابداری، آموزش IFRS در ایران، بررسی مباحث پایداری شرکتی در دانشگاه الزهرا برگزار شد./

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری ریاست دانشگاه الزهرا (س) مهناز ملانظری مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری ریاست دانشگاه الزهرا س مهارت اموزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ریاست دانشگاه الزهرا س مهارت اموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری شامگاه دوشنبه کردستان در نشست معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نماینده ولی فقیه در استان با تبریک هفته کار و کارگر، آموزش های فنی و حرفه ای را مقدمه‌ای برای مهارت آموزی و توانمندی سازی جوانان برای ایجاد اشتغال خواند و اظهار کرد: با گذراندن این دوره ها و تلاش و همت شبانه روزی، زمینه اشتغال در جامعه فراهم خواهد شد.

پیشکاری آموزش و مهارت آموزی کارگران را نیز از مهمترین اولویت های وزارت کار و لازم وضروری عنوان کرد و با بیان اینکه این آموزش ها موجب مهارت آموزی و ارتقای سطح علمی در کارگران به ویژه کارگران ساختمانی خواهد شد، اظهار داشت: با آموزش و مهارت آموزی کارگران، شاهد کاهش حوادث کارگری و جلو گیری از آسیب های اجتماعی خواهیم بود.

مدیر کل کار کردستان با بیان اینکه مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود، خواستار آموزش بیشتر کارگران ساختمانی در بحث ایمنی و حفاظت فردی شد و گفت: ایمنی نقش موثری در دستیابی به ارتقاء سطح سلامت کارگران در جامعه دارد.

رئیس شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در استان با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از دستگاه‌هایی است که در خط مقدم ارتباط با مردم و خدمت‌رسانی قرار دارد، گفت: بیش از ۷۰ درصد جامعه تحت پوشش خدمات این وزارتخانه هستند و مدیران تابعه وزارت کار در کردستان توانسته اند با همدلی و هماهنگی مقدمات رضایتمندی مردم را فراهم آورند.

پیشکاری عملکرد ادارات تابعه وزارت کار در کردستان را رضایت بخش خواند و گفت: خوشبختانه ادارات تابعه وزارت کار در کردستان شبانه روزی در راستای خدمت رسانی به جامعه مخاطب تلاش کرده و تعامل بسیار خوبی با هم و سایر ادارات در استان دارند که این خود نقطه عطفی برای پیشبرد سیاست های دولت مردمی و وزارت کار در کردستان است.

کد خبر 6092571

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری