Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه الزهرا(س)گفت: تجارب ارزنده حسابداران در مشاغل مدیریتی ایجاب می‌کند، حداقل آموزش‌های مدیریتی لازم در سرفصل‌های درسی حسابداری گنجانده شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهناز ملانظری، رییس دانشگاه الزهرا (س) به مناسبت گرامیداشت هفته حسابداری بیان کرد: هر سال یک موضوع محوری مهم و روز برای صحبت در گرامیداشت این هفته انتخاب می‌شود و موضوع امسال؛ آموزش‌های دانشگاهی، حرفه‌ای و برنامه درسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملانظری درباره دلایل اهمیت این موضوع ادامه داد: جهت‌گیری دانشگاه‌های بزرگ در ایران به سمت دانشگاه نسل سوم یعنی دانشگاه کارآفرین است لذا حسابداری در این تحول چه نقشی دارد و چگونه از آن تاثیر می‌پذیرد. از طرف دیگر محیط کسب‌وکار در حال دگرگونی است و انقلاب صنعتی چهارم با عنوان دیجیتالی شدن به سرعت فراگیر می‌شود. دیجیتال شدن فرآیندها، فعالیت‌ها و خدمات، گسترش هوش مصنوعی و بلاک چین (Block Chain) چه تاثیری بر حسابداری دارد و آمادگی ما حسابداران چگونه است؟ چالش‌های بزرگی که انقلاب صنعتی چهارم برای حسابداری ایجاد خواهد کرد مستلزم آموزش‌های خاصی است که از هم‌اکنون باید برای آن چاره اندیشی کنیم.

وی افزود: استفاده از فناوری در آموزش و کلاس‌های درس، گسترش قابل توجهی یافته و ابزار‌های آموزش نیز تحولات زیادی را تجربه کرده است. تا چه حد از این فناوری‌ها در آموزش حسابداری استفاده می‌کنیم و چقدر آمادگی داریم در روش‌ها و ابزار‌های آموزش تحول ایجاد کنیم.

رییس دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: ما حسابداران در صنعت تولید و اعتباربخشی اطلاعات فعالیت داریم و رقبای ما و خدمات جانشین برای تولیدات ما در حال افزایش است. شناخت درست روند‌ها و صلاحیت‌های لازم و تنظیم برنامه‌های آموزش دانشگاهی و حرفه‌ای بر مبنای این شناخت کمک خواهد کرد تا جایگاه و اعتبار حسابداری را حفظ کنیم.

ملانظری بیان کرد: تجارب ارزنده حسابداران در مشاغل مدیریتی ایجاب می‌کند، حداقل آموزش‌های مدیریتی لازم در سرفصل‌های درسی حسابداری گنجانده شود. افزایش جذابیت برنامه‌های درسی حسابداری و توجه به کارآفرینی و خلاقیت در آن‌ها کمک خواهد کرد بتوانیم استعداد‌ها را جذب این رشته کنیم تا در آینده شاهد تحول در حرفه و دانشگاه باشیم. یک موضوع مهم دیگر ایجاد محیط آزمایشگاهی نزدیک به محیط کار است.

وی ادامه داد: مجامع حرفه‌ای حسابداری از جمله جامعه حسابداران رسمی ایران، انجمن مدیران مالی حرفه‌ای، انجمن حسابرسان داخلی و دیگر انجمن‌ها و نهاد‌هایی همچون سازمان حسابرسی و سازمان بورس و اوراق بهادار باید فرصت کافی هم برای دانشجویان و هم اعضای هیئت علمی برای تجربه کار در محیط واقعی را فراهم کنند.

رییس دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به مقرراتی که اخیرا برای گذارندن دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در صنعت و جامعه توسط وزارت عتف ابلاغ شده و مسیر قانونی و رسمی برای حضور اعضای هیئت علمی فراهم شده است، گفت: هم سازمان‌های مسئول و پیشرو در حسابداری از این فرصت باید استفاده کنند و هم اعضای هیئت علمی دستاورد‌های خود را از این حضور در برنامه‌های آموزشی و پژوهشی خود لحاظ کنند. برای عمده دروس حسابداری ما این فرصت فراهم است که از نمونه‌های دنیای واقعی (صورت‌های مالی شرکت‌ها، گزارش‌های حسابرسی، گزارش‌های سازمان بورس و اوراق بهادار و ...) در کلاس‌های درس بهره گیریم.

به گفته وی، در کوتاه‌مدت این نزدیک‌ترین راه است که اعضای هیئت علمی می‌توانند با این رویکرد دانش و مهارت دانشجویان را افزایش و آن‌ها را آماده ورود به بازار کار کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسابداری فرصت مطالعاتی دانشگاه الزهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی

 آیت الله عبادی در دیدار مسئول موسسه بینش مطهر کشور ضمن گرامیداشت هفته معلم و سالروز شهادت علامه استاد آیت الله مطهری گفت: آثار شهید مطهری بیش از گذشته ترویج و مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی افزود: اساتید باید به صورت کلاسیک آثار و اندیشه‌های استاد مطهری، امام راحل، رهبر معظم انقلاب و سایر شخصیت‌ها را در برنامه‌های کاری و درسی قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: مجلس و مسئولان فرهنگی وظیفه دارند تا آثار این استاد بزرگوار را در جزو برنامه‌های درسی قرار دهند. 

مسئول موسسه بینش مطهر کشور نیز با اشاره به اینکه امروز در کشور بیش از هزار نفر از اساتید و حوزه‌های علمی مورد تایید برای ترویج آثار و اندیشه‌های استاد مطهری در کشور فعالیت می‌کنند گفت: در این خصوص ۳۰ نفر از اساتید در خراسان جنوبی هستند که با هزار و ۲۰۰ دانش پژوه فعالیت می‌کنند.

هاشمی افزود: استفاده از کتاب‌های استاد مطهری و همچنین ۵ نفر از مراجع بزرگ کشور و بهره گیری از دیدگاه‌های آنان برای اقشار مختلف کودکان، نوجوانان و دانشجویان در برنامه کاری ما است.

وی گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند آثار شهید مطهری در مراکز فرهنگی نیز باید گسترش یابد و جزو برنامه‌های درسی آنان باشد که بنیان فکری افراد را تقویت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • تبیین سرفصل‌های آموزش و پرورش تراز انقلاب/معلمان امیدآفرینی کنند
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند