Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@05:49:22 GMT

تفاوت نرم افزارهای حسابداری در چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۴۲۵۵

تفاوت نرم افزارهای حسابداری در چیست؟

تفاوت نرم‌افزارهای حسابداری در چیست؟ یک نرم‌افزار حسابداری خوب چه ویژگی‌ها و تفاوتی با سایر نرم‌افزارها دارد؟ با ما همراه باشید.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام شرکت سپیدار سیستم، نرم‌افزارهای حسابداری با توجه به نوع امکاناتی که ارائه می‌دهند کاربردهای متفاوتی دارند. از آنجایی که نرم‌افزار حسابداری کیفیت خروجی گزارش‌های یک حسابدار را تعیین می‌کند بهتر است برای خرید و تهیه نرم‌افزار حسابداری برای شرکت خود بررسی‌های لازم را انجام دهید و نرم افزاری متناسب با نیاز شرکت خود تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ما همراه باشید تا ویژگی و تفاوت بهترین نرم‌افزار حسابداری را با هم بررسی کنیم.

امنیت؛ مهمترین تفاوت‌ نرم‌افزارهای حسابداری

امور مالی هر شرکتی جز مهم‌ترین و حساس‌ترین بخش سازمان است. اگر در حسابداری امور مالی نواقصی وجود داشته باشد به راحتی می‌تواند بقا و آینده‌ی شرکت را با چالشی جدی مواجه کند. امنیت، یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که تفاوت بین نرم افزارهای حسابداری را رقم می‌زند. حسابداری که مرتب مورد حمله اسپمرها و هکرها باشد آرامش خاطر نداشته و باید مدام برای حفظ اطلاعات، بکاپ‌گیری روزانه داشته و مدام در زحمت و رنج باشد.

نرم‌افزارهای حسابداری که بر بستر فضای ابری طراحی شده‌اند حفظ اطلاعات وابسته به کامپیوتر و لپ تاپ نیست و با خراب شدن سیستم اطلاعاتی از بین نمی‌رود. در واقع هیچ‌گونه اطلاعاتی در سیستم افراد ذخیره نمی‌شود و در صورت خرابی، سرقت، آتش‌سوزی و سایر حوادث غیرمترقبه استرسی نسبت به دیتاهای خود نخواهید داشت؛ چرا که همه چیز در فضای ابری اینترنت ذخیره می‌شود.

امکانات نرم‌افزار حسابداری، تسهیلگری مهم برای حسابداران

امکانات موجود در نرم افزار حسابداری ما را با توجه به نیاز شرکت و سازمان خود باید نرم‌افزار حسابداری را علاوه بر داشتن امنیت، نسبت به امکاناتی که ارائه می‌کنند، انتخاب کرد. اگر نیاز شما برای مجموعه‌تان یک نرم‌ افزار فروشگاهی است، باید نرم‌افزار فوق، نیازهای مربوط به انبار، فاکتور فروش، مالیات بر ارزش افزوده، ورود و خروج کالا، پاداش، دستمزد کارکنان و... را جوابگو باشد.

هر چه امکانات نرم‌افزار حسابداری بیشتر باشد حسابدار بهتر می‌تواند فرایند و ساز و کارهای مالی مجموعه را مدیریت کند. امکانات نرم‌افزاری باعث می‌شود امورات حسابداری حسابدار تسهیل و گزارش‌های دقیق‌تری را برای مدیران و سهامدارن ارائه دهد. از دل گزارش‌های مالی حسابدارن است که حقوق و مزایا و قیمت‌گذاری کالا دقیق‌تر و بهینه‌تر تعیین می‌شود و مدیران برای آینده بازاریابی و فروش کالای شرکت خود برنامه‌ریزی می‌کنند.

سابقه فعالیت شرکت و نحوه ارائه پشتیبانی و نرم‌افزار

شرکت‌هایی که نرم‌افزار حسابداری ارائه می‌کنند با سابقه فعالیت، نحوه پشتیبانی محصول و خدمات، امنیت و امکانات نرم‌افزاری می‌سنجند. در واقع تفاوت نرم‌افزارهای حسابداری در کیفیت ارائه این موارد است. سابقه فعالیت هر شرکتی به مثابه‌ی اعتبار و اعتمادی است که می‌توان به شرکت‌ها داشت.

نرم‌افزارهای حسابداری ممکن است با سیستم‌عامل حسابداران سازگار نباشد یا با ویروسی شدن سیستم‌شان، ارورهای پیش‌بینی نشده‌ای را ایجاد کنند؛ در این هنگام فقط شرکت تولیدکننده است که می‌تواند خدمات پشتیبانی سریع و مفیدی را ارائه دهد. به همین دلیل است که خدمات پس از فروش در مورد خدمات و محصولاتی که نیاز به پشتیبانی دارند، مهمتر از فروش است.

دسترسی به آموزش نرم‌افزار حسابداری؛ تفاوتی مهم و ارزشمند

بهترین نرم‌افزار حسابداری، نرم‌افزاری است که آموزش بخش آن در دسترس باشد. طبیعی است که حسابداران برای عملکرد بهتر و راندمان با کیفیت‌تر نیاز به آموزش نرم‌افزاری دارند که از آن استفاده می‌کنند. شرکت‌های تولیدکننده نرم‌افزاری معتبر به آموزش نرم‌افزار خود برای حسابداران توجه جدی‌ای دارند و اهمیت بالایی برای آموزش قائل هستند.

شرکتی که آمده است تا بماند و سال‌ها بصورت تخصصی خدمات حسابداری ارائه می‌دهد حتما آموزش را بسیار جدی می‌گیرد. شرکت‌های معتبر آموزش‌های نرم‌افزاری خود را در سراسر کشور فراهم می‌آورند تا همه‌ی شرکت‌ها، سازمان‌ها و هر گروه مالی کوچکی نیز بتواند از خدمات آموزشی استفاده کنند. در واقع اگر آموزش نباشد حسابدار شاید به درستی نتواند خروجی مفید را به دست آورد. نرم‌افزار حسابداری که آموزش داده می‌شود، تفاوت مهمی را در هنگام مقایسه ایجاد می‌کند و معمولا این‌گونه نرم‌افزارها ترجیح داده می‌شوند.

سپیدار سیستم تولیدکننده بهترین نرم‌افزارهای حسابداری

در بالا مهمترین تفاوت‌های نرم‌افزارهای حسابداری را بررسی کردیم. بهترین نرم افزار حسابداری علاوه بر امکاناتی که باعث سهولت کار حسابدار می‌شود باید قیمت به صرفه‌ و استفاده‌کنندگان زیادی نیز داشته باشد تا بتوان مطمئن بود که در سالهای بعد هم می‌توان از بروزرسانی‌های نرم افزار استفاده کرد. سپیدار سیستم بزرگ‌ترین و معتبرترین شرکت تولیدکننده نرم ‌افزار حسابداری در ایران است که از سال 1387 بهترین و بهینه‌ترین نرم‌افزارهای حسابداری را همراه با آموزش کامل این نرم‌افزارها را به منظور کمک و همیاری به امور مالی شرکت‌ها در سراسر ایران ارائه کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می‌توانید با کارشناسان مجرب سپیدار سیستم به شماره تلفن  ۰۲۱-۸۱۰۲۲۲۲۲ تماس بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نرم افزار های حسابداری سپیدار سیستم نرم افزارهای حسابداری نرم افزار حسابداری امکانات نرم افزار بهترین نرم افزار سپیدار سیستم نرم افزاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۴۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌الملل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در خانه نوآوری و فناوری ایران توانمندی‌های صادراتی فناوران نخبه کشورمان را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشت که سبب گشودن دریچه بزرگ صادراتی به روی دانش‌بنیان‌ها شد.

به گزارش ایسنا، امیرحسین میرآبادی اظهار کرد: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمندی های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاوردها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته وی، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشورهای مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش مؤثری را ایفا کرد.

وی «نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور» را یکی از بخش های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاوردهای درخشان علمی کشورمان و صنعتی‌سازی این دستاوردها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاوردها به بازار جهانی نقش بسزایی در جهش شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد داشت.

به گفته رئیس سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره‌ پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاوردهای علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود : در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته میرآبادی، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین‌المللی کالا و خدمات آنها می‌دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان به شمار می آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان‌ دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.

میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازارهای جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی‌ را سبب ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رئیس‌جمهور اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • روایتی از شور واشتیاق معلم درتحصیل کودکان کار
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • ترابی مثل اسدی بازی رفت: تفاوت ایجاد کن!
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟